MasterChef İslam Yıldırım kimdir, kaç yaşında? MasterChef İslam nereli, mesleği ne? Soruları vatandaşların şu sıra en çok araştırdığı haberler arasında yer alıyor. Eğlenceli jüri üyeleri ve renkli yarışmacılarla yeni sezona başlayan MasterChef Türkiye seyirciyi ekran başına kitlemeyi başardı bile. Yeni sezonla birlikte yeni yarışmacılarda dikkat çekmeye başladı. İşte bu yarışmacılar arasında yer alan MasterChef İslam Yıldırım kimdir, kaç yaşında? MasterChef İslam nereli, mesleği ne? sorularının cevabı haberimizde...

MASTERCHEF İSLAM YILDIRIM KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

MasterChef Türkiye 2021 eleme turunda şeflerin karşısına çıkan İslam Yıldırım, 19 yaşında. Yarışmaya Bodrum’dan katılıyor. Babası aşçı olan İslam Yıldırım, sürekli babasının yanına gittiğini, birlikte yemekler hazırladığını belirtti. İslam Yıldırım, yarışmaya kendine güvenerek geldiğini ve kendine güvenenleri eleyerek şampiyon olacağını iddia etti.

MASTERCHEF İSLAM NERELİ, MESLEĞİ NE?

Küçük yaştayken boyu tezgaha ulaşmadığı halde altına tabure koyarak iş yaptığını söyleyen İslam, şefleri etkilemeyi başardı. Ailesinin maddi durumunun kötü olduğunu söyleyen İslam, 13 yaşından beri çalıştığını söyledi. İslam'ın yemeğinde inanılmaz lezzetlerin olduğunu söyleyen Somer şef, eğer programa gelene kadar birkaç kere daha deneme yapsaydı yarışmada bir ilk olacağını yani MasterChef tarihinde ilk defa yaşanacak olan elemede kaşık atma işlemini yapacaklarını söyledi. 

Eleme turunda şeflere narenciye soslu dil balığı hazırlayan İslam Yıldırım, üç evet oyu alarak sonraki tura geçti.

Editör: TE Bilisim