EURO 2020 çeyrek final maçları ne zaman? UEFA Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek final eşleşmeleri belli oldu mu? sorularına cevap arayan vatandaşlar için konu hakkında ayrıntıları haberimizde yer verdik. EURO 2016 şampiyonu ve dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cristano Ronaldo’nun takımı Portekiz, son Dünya Şampiyonu Fransa, son Dünya Kupası’nda final oynayan Hırvatistan, yıldız isimlerle dolu Almanya ve Hollanda turnuvaya veda ederken, çeyrek finale yükselen takımlar arasında sürpriz isimler yer aldı. Peki, EURO 2020 çeyrek final maçları ne zaman? UEFA Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek final eşleşmeleri belli oldu mu? İşte detaylar…

EURO 2020 ÇEYREK FİNAL MAÇLARI NE ZAMAN?

EURO 2020 Futbol Şampiyonası’nda son 16 turu maçları, 29 Haziran gününde oynanan İngiltere-Almanya ve İsveç-Ukrayna karşılaşmaları ile birlikte sona erdi. Bunun üzerine vatandaşlar çeyrek finalin ne zaman başlayacağını araştırmaya koyuldu.

Çeyrek finalde ilk maç 2 Temmuz’da  Türkiye Saatiyle 19.00’da başlayacak. İkinci maç ise aynı gün 22.00’da gerçekleşecek. Turnuvanın üçüncü ve dördüncü maçları ise bir sonraki gün (3 Temmuz) yine Türkiye saati ile 19.00 ve 22.00’da başlama vuruşu yapacak.

UEFA AVRUPA ŞAMPİYONASI’NDA ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ BELLİ OLDU MU?

EURO 2020 Futbol Şampiyonası’nda çeyrek finalde ilk maç 2 Temmuz’da Türkiye Saatiyle 19.00’da İsviçre ve İspanya’nın karşılaşmasıyla başlayacak. Aynı gün 22.00’da ise Belçika- İtalya maçı oynanacak.

Turnuvanın çeyrek finalinde üçüncü ve dördüncü maçları ise bir sonraki gün (3 Temmuz) yine Türkiye saati ile 19.00’da Çek Cumhuriyeti ile Danimarka arasında ve 22.00’da Ukrayna-İngiltere arasında gerçekleşecek.

UEFA Avrupa Şampiyonası Final Turnuvası’nda çeyrek finale yükselen 8 kulüp şunlar: İsviçre, İspanya, Belçika, İtalya, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Ukrayna ve İngiltere.

Editör: TE Bilisim