Fenerbahçe’de Erol Bulut ile yolların ayrılmasının ardından devam eden teknik direktör arayışında Paulo Fonseca ile mutlu sona ulaştığı iddia edilmişti. Paulo Fonseca'nın menajerlik şirketi Empower Sports: "Paulo Fonseca'nın Fenerbahçe ile anlaştığına dair tüm haberler gerçek dışıdır. Portekizli teknik direktör ile Türk kulübü arasında herhangi bir görüşme olmamıştır." ifadesini kullandı.

***

Fener’e kule forvet

Fenerbahçe, Rus golcü Artem Dzyuba'nın peşinde. 32 yaşındaki Rus forvetin kulübüyle sözleşmesi önümüzdeki yıl sona erecek.

Fenerbahçe’nin hem Zenit hem de Dzyuba ile pazarlıklara başladığı öğrenildi. 1.96 boyundaki yıldız futbolcu 2015’ten bu yana Zenit’te. Yönetim, Rus yıldızın transferi için mali şartları sonuna kadar zorlamayı düşünüyor. Artem Dzyuba geçen sezon Zenit formasıyla 22 gol attı ve 9 da asist yaptı.

***

Fener’den Löw’e teklif

Löw’e teklif Joachim Löw, 2006’dan bu yana sürdürdüğü Almanya Milli Takımı’ndaki görevinden EURO 2020’den sonra ayrılacağını ifade etmişti. Sarı-Lacivertli takımın başarılı teknik adama teklif götürdüğü belirtildi.

‘MESUT İLE KAVUŞACAĞIZ’

Löw, 2018 Dünya Kupası’ndan sonra Özil ile sonraki haftalarda görüşememesini “büyük bir insani hayal kırıklığı” olarak nitelendirerek, “Mesut’la konuşacağımız ve tekrar buluşacağımız zaman gelecek.” dedi.

Editör: TE Bilisim