Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya’da ‘AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı’nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

Emanetlerini namusumuz bizim AK Parti sancağını daha da yükseltmeye, şehirlerimize aşkla hizmet etmeye devam edeceğiz.

MUHALEFETE MUSLUK VE TEMEL ATMAMA GÖNDERMESİ

Muhalefet milletin karşısında icraat diyerek temel atmama törenleriyle musluk açılışlarıyla çıkarken biz toplam bedeli 2 milyar 600 milyar lirayı bulan yatırımı Sakarya'nın istifadesine sunduk.

Açılışını yaptığımız eser ve hizmetlerin bir kez daha Sakarya'ya hayırlı olmasını diliyorum.

Karşımda ana kademesiyle, kadın ve gençlik kollarıyla bir teşkilat görüyorum. Teşkilat demek kazanmak demek zafer demek. Biz makam ve mevki elde etmek için değil, millete ve memlekete hizmet etmek için bulunuyoruz.

Biz millete efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik.

"AŞI KONUSUNDA ERKEN VAZİYET ALARAK ÖNEMLİ BİR BAŞARIYA İMZA ATTIK"

Bugün İngiltere 100-150 sterlin ile aşı yapıyor, biz ise ücretsiz yapıyoruz. Almanya'ya gidiyorsun 100-150 euro. Bugün de söyledim, biz halkından aldığını halkına iade eden bir hükümetiz. Aşı konusunda erken vaziyet alarak önemli bir başarıya imza attık. 100'e yakın ülkenin henüz ilk doz aşıya ulaşamadığı ortamda biz 52 milyon aşıyı vatandaşımıza uyguladık.

ŞEHİR HASTANELERİ SALGINDA LOKOMOTİF GÖREVİ GÖRDÜ

Kılıçdaroğlu'nun sürekli eleştirdiği, "Ne gerek var" dediği şehir hastanelerimiz salgın süresinde lokomotif görevi gördü.

"SON 1.5 YILDA KILIÇDAROĞLU VEYA ORTAKLARININ MİLLET VE MEMLEKET İÇİN TEK BİR HAYIRLI HİZMETLERİ OLDU MU?"

Biz milletimizin sorunlarına çare bulurken onlar sadece yalan üretmenin derdindeydiler. Son 1.5 yılda, Kılıçdaroğlu veya ittifak ortaklarının millet ve memleket için tek bir hayırlı hizmetleri oldu mu?

"HİÇBİR MESELEDE YERLİ VE MİLLİ BİR DURUŞ SERGİLEYEMEDİLER"

Bir adım atmadıkları gibi bizim hayata geçirdiğimiz projelere de karşı çıktılar. Suriye'de PKK'lı teröristlere arka çıktılar, Akdeniz'de Rum kesiminin yanında yer aldılar. Katarlı öğrencilerden Merkez Bankası rezervlerine, Libya'dan terörle mücadelede hiçbir meselede yerli ve milli bir duruş sergileyemediler.

Türkiye kalkınmasın, Türk ekonomisi büyümesin ülkemize yatırımcı gelmesin diye tehditlerin dozunu her geçen gün artırıyorlar. Bilinç altlarında ne kadar pislik varsa bizim de öyle düşünmemizi istiyorlar.

"BİZ BU OYUNA GELMEYECEĞİZ"

CHP'nin başındaki zatın son dönemdeki pervasızlaşan tavırlarının ardındaki sebebi gayet iyi biliyoruz. Biz bu oyuna gelmeyeceğiz, birlik ve beraberliğimizden asla taviz vermeyeceğiz.

Hiçbir tahrike, hiçbir provokasyona papuç bırakmayacağız. Hiçbir saldırıyı da boyun eğip, kabul etmeyeceğiz.

Editör: TE Bilisim