Aşk Mantık İntikam 3. bölümü seyirci karşısına çıkıyor. Türk yapımı romantik komedi dizisi izleyenlere eğlenceli anlar yaşatıyor. Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük ve Melisa Döngel'in başrollerini paylaştığı Aşk Mantık İntikam 3. bölümde Şirket verilerini çalmakla suçlanan Esra, Ozan'ın kapısına kadar gelip af diler. Son bölümü izleyemeyen dizi severler için FOX TV Aşk Mantık İntikam 3. Bölüm kesintisiz izle! Aşk Mantık İntikam son bölüm full HD izle! Seçeneklerini haberimizde derledik. İşte tüm detaylar…

FOX TV AŞK MANTIK İNTİKAM 3. BÖLÜM KESİNTİSİZ İZLE!

AŞK MANTIK İNTİKAM 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Şirket verilerini çalmakla suçlanan Esra, Ozan'ın kapısına kadar gelip af dilemesiyle yelkenleri suya indirir. Tüm şirket, ayın etkinliği olarak CEO ile baş başa yemek yemek için müthiş bir yarış içine girerken, yarışın kazananı Esra olur.

Baş başa yemek yiyecek olmalarına sinirlenen Ozan, Esra'ya o geceyi zehir etmeye ant içer. Esra da Ozan'ı etkilemek için elinden geleni ardına koymayacaktır.

Fakat gecenin sonu Esra'nın hiç ummadığı bir biçimde sonlanır. Esra, türlü oyunlarla Ozan'ı zor durumda bıraktığına sevinirken, hiç beklemedikleri bir şekilde Çağla'ya yakalanan Ozan ve Esra'nın sırrı açığa mı çıkmıştır?

Editör: TE Bilisim