Baht Oyunu kadrosunda kimler var, konusu nedir? Baht Oyunu nerede çekiliyor? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. İlk bölümüyle 15 Haziran Salı akşamı Kanal D'de yayınlanan Baht Oyunu bu yazın en sevilecek romantik komedilerinden biri. Aşkı ve inancı arasında sıkışıp kalan Ada’nın eğlenceli hikayesini konu alan Baht Oyunu Salı akşamlarına damga vurmaya hazırlanıyor. Peki, Baht Oyunu kadrosunda kimler var, konusu nedir? Baht Oyunu nerede çekiliyor?

BAHT OYUNU KADROSUNDA KİMLER VAR, KONUSU NEDİR?

Aşkı ve inancı arasında sıkışıp kalan Ada’nın eğlenceli hikayesini konu alan Baht Oyunu Salı akşamlarına damga vurmaya hazırlanıyor. Kanal D'de yayın hayatına başlayan Baht Oyunu dizisi dikkat çeken oyuncuları ile her hafta ekrana gelmeye hazırlanıyor. Dizinin yönetmenliğini Serdar Gözelekli yürütürken senaryosunu ise Erkan Birgören, Tuna Kıygı, Fatih Enes Ömeroğlu kaleme aldı.

Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı ARC Film imzalı filmin başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in paylaşıyor.

Bahtınızın kara olduğuna bir kere inandıysanız, makus talihi yenmek pek de kolay değildir… Ancak ilk aşık oldukları erkeklerle evlenirlerse mutluluğu yakalayacaklarına inanan ve bunu başaramamış kadınlar arasında büyüyen Ada, tam da bu işe son noktayı koymak, kaderin çarkına çomağı sokmak üzeredir ki... Olanlar olur, Ada ilk aşkı olduğuna inandığı Rüzgar tarafından terk edilir. Ada mutluluk yolunda Rüzgar’ı geri kazanmak isterken karşısına Bora çıkar. Aşkı ve inancı arasında sıkışan Ada’yı, zorlu ve romantik bir yolculuk beklemektedir.

BAHT OYUNU NEREDE ÇEKİLİYOR?

Baht Oyunu dizisinin İstanbul'da çekildiği biliniyor. Baht Oyunu dizisinin bazı sahneleri ise Beykoz'daki dizi platosunda çekiliyor.

Editör: TE Bilisim