PES 2022 ne zaman çıkacak? FIFA 2022 hangi tarihte yayınlanacak? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. PES oyun geliştiricisi olan Konami’nin geçen hafta yayınladığı New Football Game adlı PES 2022 ağ testinde, PES 2022’nin ücretsiz olacağı iddiası ortaya atıldı. Söylentiler sosyal medyada dolaşırken, PES hayranları ücretsiz oynama fikrini oldukça sıcak karşıladı. İnternet arama motorlarında ve sosyal medyada merak edilen PES 2022 ne zaman çıkacak? FIFA 2022 hangi tarihte yayınlanacak? Soruların yanıtın haberimizde…

PES 2022 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Futbol oyunu denildiğinde insanların aklına direkt olarak iki isim gelecektir. FIFA ve PES. Bilindiği üzere PES eski günlerinin çok uzağında. Konami tarafından geliştirilen yapım 2013 sonrasında farklı bir stile kavuşmuştu. Nitekim bu stil PES fanları tarafından pek de hoş karşılanmadı.

Nitekim PES serisi yıllar içerisinde yavaş yavaş eski popülaritesini kaybetti. 2019 yılında tamamen farklı bir konsepte kavuşan yapım e-Spor’a odaklanan bir yapıyla karşımıza çıktı.

Geçtiğimiz yıl ise oyun için sadece basit bir güncelleme yayınlandı. Yani Konami PES 2021’i satışa sunmak yerine PES 2020 üzerine şekillendirilmiş PES 2021 güncellemesini satışa sunmuştu.

Merakla beklenen PES 2022 içinse ilk demo geçtiğimiz gün yayınlandı. Yayınlanan demo bazı oyun severleri memnun etse de bazıları bu demodan pek hoşnut kalmadılar.

Peki PES 2022 bekleneni verebilecek mi? Açıkçası şu anda bu konuda fikir yürütmek biraz zor. Fakat ortaya çıkan son söylentilere göre Konami PES 2022’yi tamamen ücretsiz olarak yayınlamak istiyor. Buradaki temel amaç ise PES 2022’nin oynaması ücretsiz bir yapıyla satışa sunulmak istenmesi.

FIFA 2022 HANGİ TARİHTE YAYINLANACAK?

FIFA 22 Ne Zaman Çıkacak? Bu yılın efsanevi FIFA serisi oyunu “FIFA 22”, sıkı takipçilerinin merak ettiği bir konu var FIFA 22 ne zaman yayınlayacağını merak ediyor. Serideki her oyun başarılı bir şekilde geniş bir kitleyi kendine çektiği için yeni oyunun da aynısını yapması bekleniyor. Oyuncuların merakı her geçen gün artıyor ve oyundaki değişiklikler hala gizemini koruyor.

Her periyotta hangi oyuncuların katıldığı ve kimin skorunun ne durumda olduğu dikkatle takip edilecek. Herkes takımının şampiyon olması için elinden geleni yapıyor. FIFA 22 çıkış tarihi 8 Ekim 2021 olması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim