Veliler tarafından sıkça sorulan Telafi eğitimi başladı mı 2021? Telafi eğitimi ne zaman başlayacak? Sorularının sıkça araştırılması sonucu detayları haberimizde derledik. Yüz yüze yapılamayan eğitim nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı ( MEB) telafi eğitim programı yapması sonucu veliler eğitimlerin ne zaman başladığını ve konuyla ilgili merak edilen Telafi eğitimi başladı mı 2021? Telafi eğitimi ne zaman başlayacak? Soruların yanıtını sizler için araştırdık…

TELAFİ EĞİTİMİ BAŞLADI MI 2021?

Yüz yüze yapılamayan eğitim nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) telafi eğitim programı yapacak. Zorunlu olmayan telafi eğitim, öğrencilerin sosyalleşmesini ve pandemi dönemindeki olumsuz etkilerden uzaklaşmasını hedefliyor.

Telafi eğitim yapılan açıklamaya göre okul öncesi, ilköğretim, ortaöğretim ve özel eğitim okullarında öğrenim gören öğrenciler için 5 Temmuz - 31 Ağustos 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Yapılacak olan eğitimde bilimsel, sosyal, kültürel, sportif faaliyetlere ve etkinliklere yer verilecek.

TELAFİ EĞİTİMİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Telafi eğitim programına 21 Haziran - 2 temmuz tarihlerinde telafidebendevarim.meb.gov.tr internet sitesi üzerinden başvuru yapılabilecek.

Editör: TE Bilisim