Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sürecinde yoğun bir çalışma temposu içerisinde olan sağlık çalışanlarına ücretsiz uygulama ile destek olunması amaçlanmış ve toplu taşıma araçlarını bedava kullanamalarına olanak sağlanmıştı. 1 Temmuz'da esnetilen krallar çerçevesinde sağlık çalışanlarına ücretsiz ulşaım ikanı devam ediyor mu, süresi uzatıldı mı veya ne zaman kadar sürecek gibi sorular sıkça araştırılmaya başlandı. Geçtiğimiz günlerde İBB'nin sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım uygulaması hakkındaki kararı ve Ak Parti'li meclis üyelerinin hamlesi gündem olmuştu. Peki, Sağlıkçılara ücretsiz ulaşım ne zamana kadar geçerli? İstanbul'da sağlıkçılara ulaşım bedava mı? İşte son gelişmeler.

Sağlıkçılara ücretsiz ulaşım ne zamana kadar geçerli? İstanbul'da sağlıkçılara ulaşım bedava mı?

Sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşım uygulamasının 1 Temmuz 2021 itibariyle sonra ereceği geçtiğimiz günlerde CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından da açıklanmıştı. Sağlık çalışanları ücretsiz toplu ulşaım uygulamasının devam etmesini talep edip İBB'nin kararına tepki gösterirken AK Parti İBB Meclis üyelerinden sevindirici bir haber geldi.

İBB'nin sağlıkçılara ücretsiz ulaşımı sona erdirme kararının ardından harekete geçen AK Parti'li meclis üyelerinin, konuyu Temmuz ayı oturumlarında gündeme alacakları belirtildi.

İstanbul'da sağlık çalışanlarına ücretsiz ulaşımın devam edip etmeyeceği henüz netlik kazanmadı ancak konuyla ilgili gelişmelere dirilispostasi.com sitemizde yer verilecektir.

Editör: TE Bilisim