AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla mesaj yayınladı. Karaaslan, “Şehadete cesaretle yürüyen bir millet asla yenilmez, Türkiye geçilmez” dedi.

Aklını ve ruhunu ihanete teslim etmiş hainlerin saldırılarına direnirken şehit olan tüm kahramanları rahmet, gazileri minnetle andıklarını ifade eden Karaaslan, “Ezanımızı dindirmek, semadan bayrağımızı indirmek, milli iradeyi ayaklar altına almak ve halkımıza boyunduruk vurmak isteyen FETÖ’cü hainler, göğsümüzdeki iman, gönlümüzdeki vatan sevgisi, çelikten irademiz karşısında hayal dahi etmedikleri bir sonla karşılaşmıştır” ifadelerini kullandı.

“15 TEMMUZ KAHRAMANLARIN HİKAYESİDİR”

Karaaslan, “15 Temmuz, darbenin seyrini değiştiren Ömer Halisdemirlerin, 17 yaşında şehadete gülerek yürüyen Abdullah Tayyip Olçokların, vatan uğruna hayallerinden ve hayatından vazgeçen 23 yaşındaki cennet yiğitlerin, söz konusu Türkiye olunca her şeyini geride bırakan Sevgi Yeşilyurtların destanıdır. 15 Temmuz, sayısız isimsiz kahramanın hikayesidir” dedi.

Editör: TE Bilisim