Büyükşen cinayetinde katil kim? Büyükşen cinayeti ne oldu, son durum ne? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Büyükşen çifti cinayetinin perde arkası aralanıyor. Büyükşen çiftinin gelini Betül Büyükşen'in yasak aşk yaşadığı iddia edilen kuzeni Mehmet Ali Dayanır kelepçelenerek götürüldü. Müge Anlı'nın programında da günlerce konuşulan Büyükşen çifti cinayeti ile ilgili yeni bir gelişmeler gelmeye devam ediyor. Peki, Büyükşen cinayetinde katil kim? Büyükşen cinayeti ne oldu, son durum ne? İşte tüm detaylar…

BÜYÜKŞEN CİNAYETİ NE OLDU, SON DURUM NE?

Türkiye'nin gündemine oturan Necla-Metin Büyükşen çifti cinayetinde son dakika gelişmesi yaşandı. Çiftin gelini Betül Büyükşen ile ilişki yaşadığı iddia edilen Mehmet Ali Dayanır tutuklandı. Öte yandan olaya ilişkin 1 kişi daha gözaltına alınırken, toplam gözaltı sayısı 25'e ulaşmış oldu.

Konya'da evlerinde otururken öldürülen 54 yaşındaki Necla Büyükşen ile 55 yaşındaki Metin Büyükşen, pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. Müge Anlı'nın programında işlenen olayla ilgili soruşturma başlatan emniyet güçleri geçtiğimiz gün yaptığı operasyonda aralarında çiftin çocuklarının da yer aldığı 24 kişi gözaltına aldı. Şüphelilerin HTS (iletişim) kayıtları ile WhatsApp yazışmalarının dökümlerine ulaşılıp, sorgulamalar yapılırken, adreslerde ele geçirilen av tüfekleri ise incelemeye alındı.

BÜYÜKŞEN CİNAYETİNDE KATİL KİM?

Büyükşen çifti cinayetinde şüpheli olan Betül Büyükşen bir diğer şüpheli olarak görünen Mehmet Ali arasında gönül ilişkisi iddia edildi.

Betül Büyükşen, "Mehmet Ali'yi ben değil, kız kardeşim aramış. O da Büşra ile konuşmuş dedi. Anlı'da, cinayet günü Mehmet Ali'nin telefonu açmadığını söyleyerek Büyükşen ailesinin gelini Betül'ü yalanladı.

Müge Anlı'daki Büyükşen cinayetinde son dakika gelişmesi yaşandı. Konya'nın Karatay ilçesinde 3 yıl önce evlerinde öldürülen Necla Büyükşen (54) ve eşi Metin Büyükşen (55) çiftinin, adresi karıştıran kiralık katil tarafından vuruldukları ortaya çıktı.

Editör: TE Bilisim