Diriliş Postası olarak yayınlarımızda kadim değerlerimizi ifade eden “imam’’, “molla”, “sohbet” gibi kavramları terör örgütü FETÖ ile bağdaştıran tek cümle kurmayacağız. Dejenerasyonun önüne geçmek için diğer bütün medya organlarını da aynı duyarlılığı göstermeye davet ediyoruz.

 Hocaefendii  ✅ Elebaşı
❌ Sohbet ✅ Örgüt toplantısı
❌ Himmet ✅ Örgütün finans kaynağı
İstişare heyeti 
✅ Kumpaşçılar
❌ Abi (Ağabey)  
✅ Örgütün erkek sorumlusu
❌ Abla  
✅ Örgütün kadın sorumlusu
❌ İmam 
✅ Örgüt yöneticisi
❌ Cemaat ✅  Terör örgütü
❌ Mahrem ✅ Kripto
❌ Molla heyeti ✅ A takımı
❌ Hizmet ✅ Örgüt faaliyeti 
❌ Talebe ✅ Kandırılmış öğrenci
❌ Mesul ✅ Örgütün bölge sorumlusu
❌ Sadaka  ✅ Örgüte yardım

“DİRİLİŞ” NOTASI VERİYORUZ

Yaşadığımız çağın Hasan Sabbah’ı konumundaki Fetullah Gülen, “hocaefendi” kılığında kurduğu terör örgütü sadece insanlarımızı değil aynı zamanda insani değerlerimizi ifade eden kavramlarımızı da katletti. Diriliş Postası olarak bundan böyle FETÖ ile ilgili bütün haberlerimizde “imam” yerine “terör örgütü yöneticisi”, “mahrem” yerine “kripto” gibi kelimeleri kullanarak bu yıkımın sürmesine mecralık etmeyeceğiz.

ZİHİN İŞGALİNİ DURDURUN

Seküler yaşam tarzının dayatıldığı bir ortamda toplumların en gözde değerlerini kendine maske olarak kullanan FETÖ üzerinden hunharca bir zihin işgali hücumu yaşandığını görüyoruz. Anadolu’nun dinsizleştirilmesine karşı maneviyat hizmeti yapan bütün cemaatlerin öcüleştirildiği ortamda FETÖ’nün kendine kalkan olarak kullandığı kavramlarımızı hiçbir çapulcuya asla yem etmeyeceğiz.

İZİN VERMEYECEĞİZ

Yüzyıllardır  bu topraklarda kanaat önderliği yaparak topluma doğruları işaret eden “hocaefendi” veyahut “imam”lık makamı asli vazifesiyle yüce bir görev üstlenmeyi gerektiriyor. FETÖ gibi emperyalizmin maşalığına soyunmuş bir terör örgütünün bu makamları kullanarak milletin boynuna ilmeği geçirmek istediği ifşa olmuşken işgalcilerin ekmeğine yağ sürülmesine millet olarak izin vermeyeceğiz.

ERDEMLERİMİZİ KUŞANALIM

Müslüman olmanın olmazsa olmazlarından biri olan dürüstlük, eminlik ve yalan söylememe hasletlerini kendine kalkan yaparak toplumun kimyasını bozacak suçlar işleyen FETÖ’nün çirkin yüzünü gördük. Artık toplum olarak fert fert de olsa erdemlerimize daha sıkı sıkıya sahip çıkmalıyız. Aksi halde şer odaklarının hedeflediği gibi kaos ve kargaşa ortamında değerlerimizle birlikte yok oluşa mahkum oluruz.

Editör: TE Bilisim