Kaya Temel / Özel Haber - Süper Lig’in 2019-2020 sezonunda Rizespor deplasmanında ayağı kırılan Fernando Muslera, o talihsiz gün sonrası eski formuna kavuşamadı. Muslera, geride bıraktığımız sezonda da kalesinde aff edilmeyecek hatalara imza atmıştı.

1,5 YIL GERİDE KALDI

Futbolda sakatlık sonrası oyuncuların eski formlarını yakalaması oldukça zor. Fernando Muslera, ayağının kırılmasına rağmen 6-7 aylık süreçle toparlanıp sahalara geri dönmüştü. Muslera, sakatlıkta geri dönmek için tek ayağıyla idmanlara katılarak Galatasaray taraftarının gönlünde taht kurmuştu. O tahlilsiz sakatlığın üzerinden neredeyse 1.5 yıl geçti şimdi ise akıllardaki tek soru; “Ne oldu sana Muslera?.”

DESTEK YAĞDI

Muslera, o sakatlığı üzerinden mi atamadı yoksa gerçekten şansız bir gece mi yaşadı? Başarılı file bekçesine PSV Eindhoven maçında yediği gollerleden sonra sosyal medyadan destek yağdı.

'BENİM İÇİN ZOR BİR GÜNDÜ'

Fernando Muslera, Instagram paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı: "Yaptığımız meslek bize bazen zor anlar yaşatıyor, kendinizi sürekli daha fazla geliştirmek istiyorsunuz… Dün benim için hiçbir şeyin yolunda gitmediği, çok zor bir gündü. Ancak her zaman yaptığım gibi, her gün daha ileri gitmeye ve her şeye hazırlıklı olmaya devam edeceğim. Bana şartlar ne olursa olsun destek veren taraftarımıza, hocam Fatih Terim’e, teknik heyete, takım arkadaşlarıma, kulüp çalışanlarımıza ve Galatasaray’ın büyük ailesine çok teşekkür ederim. Bu benim ve ailem için büyük anlam ifade ediyor…"

MORAL MESAJI

Muslera'nın paylaşımının altına Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır, Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır ve Beşiktaş'ın eski kalecisi Loris Karius'tan destek geldi.

Editör: TE Bilisim