KPSS Lisans sınav giriş yeri belgesi nasıl alınır? 2021 KPSS sınav yerleri görüntüleme ekranı ile ilgili merak edilen soruların yanıtını sizler için araştırdık. Kamuda memur olarak istihdam edilmek isteyen yüzbinlerce kişi, bu hafta sonu başlayacak olan KPSS için araştırmalara başladı. KPSS giriş belgesi nasıl alınır diye yanıt arayan memur adayları, şimdiden sınav günü için hazırlık yapıyor. Peki, KPSS Lisans sınav giriş yeri belgesi nasıl alınır? İşte 2021 KPSS sınav yerleri görüntüleme ekranı!

KPSS LİSANS SINAV GİRİŞ YERİ BELGESİ NASIL ALINIR?

KPSS giriş belgesi yayınlandı. ÖSYM Başkanı Aygün: "1 Ağustos 2021 tarihinde uygulayacağımız 2021-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri) Sınava Giriş Belgeleri adaylarımızın erişimine açılmıştır.” İfadelerini kullandı.

2021 KPSS SINAV YERLERİ GÖRÜNTÜLEME EKRANI!

ÖSYM tarafından düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) için giriş belgesi ve sınav merkezi görüntüleme ekranına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Linkte yer alan sınav belgesini indirip çıktısını almanız ve sınav günü sınav sonuna kadar yanınızdan ayırmamanız gerekmektedir.

KPSS SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim