KAYA TEMEL/ÖZEL

Sarı-Kırmızılı takım, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunun ilk maçında PSV’ye farklı kaybetmişti. Genç futbolcunun hazır bir şekilde geldiği öğrenildi. Dünkü gerçekleşen idmanda performansıyla gözleri üzerine çeken Cicaldau, Fatih Terim’in de gözüne girdi. Terim’in ayağının tozuyla gelen genç futbolcu için özel bir çalışma düzenledi. Öte yandan Galatasaray, PSV ile 28 Temmuz Çarşamba gününde karşı karşıya gelecek. Genç yıldız bu maçta yer alamayacak.

İstediği takımı kuruyor

Merkez orta saha transferlerinin tamamlanması ile Fatih Terim'in istediği takım ortaya çıkacak. Sol beke Van Aanholt monte edilecek, Emre Taşdemir ve Ömer Bayram ise Hollandalı oyuncunun arkasında forma bekleyecek. Terim, sağ bekte ise Boey ve Yedlin arasında tercih yapacak.

8 ve 10 numara mevkilerinde oynayan Cicaldau ise takımın yeni maestrosu olacak. Yönetim, Gedson Fernandes ve Berkan Kutlu transferi için de yoğun mesai harcıyor.

Berkan için Aytemiz Alanyaspor ile pazarlıkların son aşamaya geldiği belirtildi. Gedson için de Benfica kulübü ile temaslar devam ediyor.

Hagi ve Popescu’yu örnek alıyor!

Hagi ve Popescu gibi isimlerin izinden gideceğini söyleyen Cicaldau, “Hagi ve Popescu’nun Galatasaray’da elde ettiği başarıları herkes biliyor. Hagi benim hocam. Onları mahcup etmeyeceğim.” dedi.

Editör: TE Bilisim