Kaya Temel / Özel Haber

Becali, “ Avrupa’da elendikten sonra Morutan’ı satacağım. Teklifin nereden geldiğini biliyorsunuz, Galatasaray.” dedi. Oyuncunun menajeriyle dün İstanbul’da görüşme yapan Sarı-Kırmızılı yönetimin, bu transferi yakında zamanda açıklaması bekleniyor.

As.ro’da yer alan habere göre Galatasaray, 10 milyon euro karşılığında Morutan’ı transfer etti. Haberin detayında, “Cim Bom Bom Gigi Becali’nin taleplerini kabul etti, Morutan için 10 milyon Euro ödeyecek.” ifadeleri yer aldı. Steaua Bükreş Başkanı Gigi Becali de Galatasaray ile anlaşma sağladıklarını ve transferin kısa süre içinde sonuçlanacağını duyurdu. Galatasaray’ın Morutan transferini 1-2 gün içinde resmen açıklaması bekleniyor.

Diagne’ye resmi teklif

Öte yandan, İtalyan ekibi Cagliari, Galatasaray’da forma giyen Mbaye Diagne’nin transferi için Galatasaray ile resmi görüşmelere başladı. Cagliari, Diagne için Galatasaray’a 5 M €’luk teklif yaptı.

Diagne geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla 19 maça çıkıp 11 gol atmıştı. WBA’ya kiralanan Diagne, İngiltere’de çıktığı 16 karşılaşmada attığı 3 gol ve yaptığı 2 asist yaptı.

Editör: TE Bilisim