Galatasaray bugün UEFA  Avrupa Ligi 3. Eleme Turu ilk maçına çıkacak. İskoç ekibi St. Johnstone'u sahasında ağırlayacak olan Galatasaray, avantajlı bir skor elde ederek işi rövanşa bırakmak istemiyor. Maç öncesi  yeni transfer Berkan Kutlu ile düzenlediği basın toplantısında Diriliş Postası Spor Müdürü Kaya Temel’in sorularına cevap veren Teknik Direktör Terim, “Taraftarın içi rahat olsun” mesajı verdi.

Daha iyi oyun sözü

Terim, Temel’in, “PSV maçının ilk 30 dakikasındaki oyun performansının St. Johnstone takımına karşı 90 dakika boyunca ortaya koyabilecek mi?” sorusuna “Bundan sonra inşallah daha güzel, daha diri bir Galatasaray izleyeceğiz. Başımıza malum olaylar gelmezse tabi ki. Galatasaray taraftarının için rahat olsun” cevabını verdi.

“BERKAN'I OYNATACAĞIM"

Yeni transfer Berkan Kutlu’nun durumuna da değinen Terim "Berkan'ı yarın oynatacağım. Sadece fizik olarak değil mental olarak da hazır. Galatasaray'ın bu tip oyuncularını çoğaltacağından emin olabilirsiniz. Yarın Taylan'ı da oynatacağım. Fiziksel testlerde bir hayli önde olduğunu gördük. Taylan ve Berkan gibi oyunculara ihtiyacımız var. Cicaldau ile uzun vadeli bir anlaşma yaptık. Burada oynayıp oynayamayacağını, bir Avrupa eleme maçını açıkçası çok önemsemedik. Umarım güzel işler yapar ki oynayamadığı bu iki maçı düşünmeyiz" ifadelerini kullandı.

Forma mesajı

Formayı kapanın bırakmadığı bir mottomuz olsun istiyorum” diyen Terim, sözlerine şu ifadelerle devam etti: “Bırakanın da formayı zor olduğu bir takım olacağız. Benim forma verdiklerim bırakmasın, bırakırsa da zor alacağını bilsin. Böyle bir takım istiyorum Kerem bu sene çok yorulacak, ona çok iş düşecek. Tabii zaman zaman dinlenecek, zaman zaman rotasyon dolayısıyla oynamayacak ama o, kıymetlilerimizden bir tanesi.”

Editör: TE Bilisim