Büyük ilgiyle izlenen MasterChef Türkiye'de 2021 sezonu ana kadro yarışmacıları netleşmeye başladı. MasterChef 2021 ana kadroya kalan 4. isim İbrahim Cingözler olurken yarışmacının hayat hikayesi de merak konusu oldu. İzleyiciler MasterChef İbrahim Cingözler kimdir, nereli ve kaç yaşında? İbrahim Cingözler ne iş yapıyor, Instagram adresi nedir? sorusuna yanıt aramaya başladı. Ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüriliğini yaptığı yarışmada geçer not almak için ter döken yarışmacılardan MasterChef İbrahim Cingözler kimdir, nereli ve kaç yaşında? İbrahim Cingözler ne iş yapıyor, Instagram adresi nedir? İşte merak edilen bilgiler...

MasterChef İbrahim Cingözler kimdir, nereli ve kaç yaşında? İbrahim Cingözler ne iş yapıyor, Instagram adresi nedir?

Masterchef Türkiye 2021 yarışmacılarından İbrahim Cingözler henüz 25 yaşındadır.

İbrahim Cingözler, 4 Ağustos 2021 Çarşamba akşamı yayınlanan bölümde MasterChef ana kadroya katılmaya hak kazanan 4. yarışmacı olmuştur.

MasterChef İbrahim Cingözler'in Instagram adresi @ibrahim_cingozler'dir.

Aslen Adanalı olan İbrahim Cingözler yarışmaya Bodrum'dan katılmaktadır. 

İlk turda ablasıyla gelen MasterChef İbrahim 'Egeden' isimli yemeğiyle jürinin dikkatini çekerek üç evet oyu almayı başarmıştır.

Yarışmada mutlaka başarılı olacağını ifade eden İbrahim şampiyonluk kupasını Adana’ya götürme konusunda oldukça iddialı. Bodrum’da bir işletmede çalışan İbrahim, Marmaris, Türkbükü ve Torba’da gibi çok sayıda yerde çalışmıştır. Çok farklı mutfaklarda tecrübe kazanan yarışmacı Adana’da da üç yıl boyunca çalışmış ve yörenin neredeyse tüm lezzetlerine hakimdir. 

Editör: TE Bilisim