AÖL 2021 kayıt yenileme son gün ne zaman? AÖL ek sınava kimler katılabilir? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Sorgulamaları arama motorları üzerinden sıklıkla yapılıyor. Milli Eğitim Bakanlığı MEB 2021 Açık Öğretim Lisesi (AÖL) online ek sınavlarının yapılacağı tarihi haberimizin içeriğinde yer alıyor. 2020-2021 Eğitim Öğretim Dönemi kayıt yenileme tarihi de belli oldu. Peki, AÖL 2021 kayıt yenileme son gün ne zaman? AÖL ek sınava kimler katılabilir? İşte tüm detaylar haberimizde…

AÖL 2021 KAYIT YENİLEME SON GÜN NE ZAMAN?

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada 2020 - 2021 eğitim ve öğretim yılı ek sınavına yönelik kayıt yenileme işlemlerinin 9 - 13 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirileceği belirtildi.

AÖL EK SINAVA KİMLER KATILABİLİR?

Ek sınavlar, her yıl 2+1 şeklinde 3 dönemde yapılan dönem sınavlarından değildir. Ek sınavlar bakan oluru ile yapılan istisnai sınavlardır. Bu nedenle ek sınavlar her öğretim yılı başında açıklanan iş takviminde duyurulmaz ve dönemden sayılmaz.

AÖL Ek sınavlar ise 16 - 20 Ağustos tarihleri arasında online olarak düzenlenecek. Ek sınava belirtilen tarihler arasında kayıt yenileyen tüm öğrenciler katılabilecektir.

Editör: TE Bilisim