Hicri Yılbaşı mesajları ve sözleri şu an itibariyle sosyal medyada paylaşılmak üzere gündeme geliyor. Bilindiği üzere Hicri Yılbaşı ile birlikte başlayan Muharrem ayında Aşure Günü de yer alıyor. Hicri Yılbaşı heyecanı tüm yurtta yaşanırken, ziyaret edemedikleri ve uzakta bulunan sevdiklerine hicri yılbaşı mesajı atmak ister. Hicri yılı resimli sözler ve mesajlar! 2021 En güzel Hicri Yılbaşı kutlama mesajları!

HİCRİ YILI RESİMLİ SÖZLER VE MESAJLAR!

Hicri yılbaşı ve muharrem ayının tüm İslam alemine barış, mutluluk ve huzur getirmesini dilerim.

Hicri yeni yılımız ve Muharremi Şerif ayımız mübarek olsun…

Hikmeti sonsuz Rabbimiz bu gelen yeni yılda tüm İslam camiasına hayırlar göndersin.

Bu yıl, İslamiyet'i anlamayı ve hakkıyla yaşamayı tüm kullarına nasip etsin; kâinatı nuruyla aydınlandırsın. Selam ve dua ile Allah'a emanet olun her şey gönlünüzce olsun.

2021 EN GÜZEL HİCRİ YILBAŞI KUTLAMA MESAJLARI!

Rabbim, tüm İslam Alemi'ne, sonsuz hazinesinden güzellikler bahşetsin!

Allah'ım girdiğimiz hicri yeni yılda , İslamiyeti gerçek manası ile anlamayı ve layıkıyla yaşamayı tüm kullarına nasip etsin amin. Nice Güzel Yıllara...

Bütün İslam Aleminin Ve Sadakat Aleminin Hicri Yeni Yılını Tebrik Eder, Hayırlara Vesile Olmasını Mevlamızdan Niyaz Ederim.

Bu yıl, İslamiyeti anlamayı ve hakkıyla yaşamayı tüm kullarına nasip etsin; kainatı nuruyla aydınlandırsın. Selam ve dua ile Allah'a emanet olun her şey gönlünüzce olsun.

Yüce Rabbimiz bizleri affetsin ve ellerimizi dergâhından boş çevirmesin. Bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin!

Allah Azze ve celle, birçok duaları Aşure günü kabul etmiştir. Dualarınız ibadet ve orucunuz kabul olsun.

Ülkemizde ve dünyada şiddet olaylarının arttığı şu günlerde sevgi barış ve kardeşlik dini İslam'ı yeniden idrak etme ve tüm insanlığa tebliğ etme zamanıdır yeni hicri yılınız mübarek olsun..

Editör: TE Bilisim