Levent Gültekin-İstanbul

Transfer sezonunu dolu dolu geçiren ve Sacha Boey, Cicaldau, Alpaslan Öztürk, Aytaç Kara, Van Aanholt, Barış Alper Yılmaz, Berkan Kutlu gibi isimleri kadrosuna katan Galatasaray defansa Victor Nelsson takviyesi yaparken, sarı kırmızılıların Gedson Fernandes’le prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

Geçtiğimiz sezon Fatih Terim’in yakın ilişkilerini kullanarak Rui Costa’nın izniyle devre arasında transfer edilen Gedson Fernandes’in Benfica’da kalmak istemediği anlaşılırken, yıldız orta sahanın yeniden Galatasaray forması giymeyi arzuladığı bildirildi.

ANLAŞMA ŞARTLARI BELLİ OLDU

Orta sahaya Joa Mario, Meite gibi iki tecrübeli futbolcuyla anlaşmaya varan Jorge Jesus’un Gedson Fernandes’i rotasyon oyuncusu olarak gördüğü kaydedilirken, Gedson’un bu durumdan rahatsız olduğu ve Galatasaray’a gelmek için Terim’e haber gönderdiği belirtildi.

Ligin ilk maçında Moreirense deplasmanında 83.dakikada oyuna giren ve 10 dakikalık periyodda son derece isteksiz görünen Gedson Fernandes için Galatasaray’ın bir kez daha görüşmelere başladığı ortaya çıkarken, iki kulüp arasındaki anlaşmanın ‘satın alma opsiyonlu şekilde’ olacağı bilgisi geldi.

Cicaldau, Berkan, Aytaç, Taylan, Emre Akbaba, Kılınç orta sahasına güç katacak olan 23 yaşındaki Portekizli’nin kesin olarak Galatasaray forması giyeceği öğrenilirken, dünyaca ünlü menajer Jorge Mendes’in Gedson dışında Falcao için de Türkiye’ye geleceği ve her iki transfere de nokta koyulacağı anlaşıldı.

Editör: TE Bilisim