Ferhat Gedik kimdir, aslen nereli? Ferhat Gedik ne zaman şehit oldu? soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Şehadetinin 4. yılında sevenleri tarafından anılan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik, hakkında çeşitli sorular vatandaşlar tarafından aratılmaya devam ediliyor. Biz de bu soruların cevaplarını haberimizde derledik. Peki, Ferhat Gedik kimdir, aslen nereli? Ferhat Gedik ne zaman şehit oldu? işte tüm detaylar haberimizde…

FERHAT GEDİK KİMDİR, ASLEN NERELİ?

Evli olup Kayra ve Alp Koray adında 2 çocuk babası olan şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik, 11 Ağustos 2017'de Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında PKK'lı teröristlerin kurmuş olduğu hain pusuda Eren Bülbül'ü korumak için evinin önünde Eren ile birlikte şehit olmuştur. Gedik'in Gümüşhane'den geçici görevle Trabzon'a geldiği ve şehit olduğu günün de doğum günü olduğu öğrenildi.

FERHAT GEDİK NE ZAMAN ŞEHİT OLDU?

Ferhat Gedik ve Eren Bülbül 11 Ağustos 2017’de şehit oldu. Jandarma Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik 38 yaşındaydı. Gedik gerisinde eşi ve iki çocuğunu bıraktı.

11 Ağustos 2017'de Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında PKK'lı teröristlerin kurmuş olduğu hain pusuda Eren Bülbül'ü korumak için evinin önünde Eren ile birlikte şehit olmuştur.

Editör: TE Bilisim