Kabine Toplantısı ne zaman olacak? Kabine Toplantısı hangi gün? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Milyonlarca vatandaşın gözü kulağı yapılacak olan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlık edeceği Kabine Toplantısında. Konuya dair detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, Kabine Toplantısı ne zaman olacak? Kabine Toplantısı hangi gün? gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin afetler sonrası alınacak önlemleri masaya yatırması bekleniyor. İşte tüm detaylar…

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN OLACAK?

2 Ağustos'tan bu yana yaşanan yangın ve sel felaketleri nedeniyle birçok bakan sahada çalışmaların içerisinde olduğu için bir süredir ertelenen Cumhurbaşkanlığı Kabine toplantısı bugün de ertelendi.

Bakanların bir bölümünün yangın coğrafyasında bir bölümünün de sel felaketinin yaşandığı Batı Karadeniz'de olduğu belirtilirken kabine toplantısının bir süre daha ertelendiği ifade edildi.

Kabine toplantısının ne zaman yapılacağı konusunda detaylar geldiğinde haberimizden ulaşabilirsiniz.

 BİLİM KURULU'NUN ÖNERİLERİ DEĞERLENDİRİLECEK

Toplantının bir diğer gündem maddesi, koronavirüsle mücadele olacak. Delta varyantının yayılımının en aza indirilmesi için Bilim Kurulu'nun tavsiye kararları masaya yatırılacak. Aşı tedariki ve yerli aşı çalışmalarındaki son gelişmeler de toplantının sağlık başlıkları arasında bulunuyor.

YÜZ YÜZE EĞİTİM

Öte yandan, okullarda yüz yüze eğitimin başlaması için alınacak tedbirler de kabinenin gündem maddeleri arasında yer alıyor.

Konuyla ilgili olarak Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in bir sunum yapması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim