Sedef Şahin kimdir, nereli? Sedef Şahin kaç yaşında? soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Sedef Şahin gündemde yer alan isimler arasında yerini aldı. Adını Feriha Koydum, Belalı Baldız, Patron Kim ve Avrupa Yakası gibi dizilerde bulunmuştur. Son olarak Diriliş Ertuğrul'da Maria karakterini canlandırmıştır. Peki, Sedef Şahin kimdir, nereli? Sedef Şahin kaç yaşında? işte detaylar…

SEDEF ŞAHİN KİMDİR, NERELİ? SEDEF ŞAHİN KAÇ YAŞINDA?

Sedef Şahin, 14 Mayıs 1992 yılında İstanbul'da doğmuştur. Özel Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nde tiyatro okumuştur. Çeşitli reklamlar, kataloglar ve dizilerde rol aldı. Belalı Baldız dizisinde Yeşim karakteri ile tanındı. Patron Kim ve Avrupa Yakası dizilerinde konuk oyuncu oldu. LC Waikiki ve Beymen kataloglarında bulundu.

2007-2008 senesinde Sevgili Dünürüm dizisinde Mine adlı karakteri canlandırdı. TRT 1'deki "Mert'le Gert" adlı dizide oynamıştır. 2010 yılında usta tiyatrocu Yıldız Kenter ile birlikte Kraliçe Lear oyununda görev almıştır.

Show TV'de yayınlanan Acil Aşk Aranıyor adlı dizide İpek karakterini canlandırdı. En son Diriliş Ertuğrul dizisinde Maria karakterine hayat verdi.

Editör: TE Bilisim