Yeni transfer Marek Hamsik de Roma maçında göz doldurdu. Slovak oyuncu, orta sahada takımı yönlendirirken, sorumluluk almasıyla övgü topladı. Fiziksel olarak Gervinho’ya oranla daha iyi durumda olan Hamsik, ülke basınına yaptığı açıklamada, “Gerçekten çok kaliteli bir kadro kuruldu ve ben de bu kadronun bir parçası olduğum için mutluyum. Bu kadro önemli işler başaracak potansiyele sahip” ifadelerini kullandı.

Formaya büyük destek

Trabzonspor’un eski ve yeni yöneticileri, tarihli ve plakalı sayılarla forma alarak kulübe destekte bulundu.

Trabzonspor’un TS Club’lardan Sorumlu Yöneticisi Yalçın Orhan’ın 661 forma ile başlattığı, 2021-2022 sezonu formaları için sosyal medyada ‘#FormaChallenge’ ismiyle bir kampanya başlatıldı.

Eski ve yeni yöneticilerin de kampanyaya katılarak forma satışlarına önemli destek verdi. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan 6 bin 661 forma, Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Güven bin 61 forma, eski yönetici Nevzat Aydın bin 461 forma, İş adamı Birhan Yazıcı bin 61 forma, iş adamı Mesut Yeşilyurt bin 461 forma alarak Trabzon’un plakası ile biten rakamlarla kampanyaya destek olurken, eski yöneticilerden Nevzat Kaya ise Malazgirt zaferinin tarihi olan bin 71 forma ile kampanyaya destek verdi.

Editör: TE Bilisim