MasterChef 2021 kaptan düellosu kazananı kim oldu? MasterChef kaptan düellosu avantajı nedir? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. MasterChef Türkiye'de sezonun ilk kaptanları dün akşam yapılan mantı yemeğinin ardından belli oldu. Ana kadroya giren 16 yarışmacı, ilk olarak kaptanlık oyununda karşı karşıya geldi. İlk olarak kaptanlık oyununu oynandı ve gecenin en iyi mantısını yapan isim mavi takımın kaptanı oldu, ardından kırmızı takımın kaptanını belirledi. Peki, MasterChef 2021 kaptan düellosu kazananı kim oldu? MasterChef kaptan düellosu avantajı nedir? İşte tüm detaylar…

MASTERCHEF 2021 KAPTAN DÜELLOSU KAZANANI KİM OLDU?

MasterChef Türkiye'de sezonun ilk mavi takım kaptanı Burcu oldu. Burcu, kırmızı takım kaptanı olarak Eren'i seçti. İki takım kaptanı, kaptanlar düellosunda karşı karşıya geldiler.

Yarışmacılara verilen ürün yumurta oldu ve kaptanlar düellosunda 20 dakika içinde poşe yumurta, kayısı kıvamı yumurta ve çılbır yapmaları istendi. Süre sonunda şefler, yapılan yemekleri değerlendirdi. Ve kaptanlar düellosunu kazanan Burcu oldu.

MASTERCHEF KAPTAN DÜELLOSU AVANTAJI NEDİR?

Kaptanlar düellosunu kazanan Burcu, Mavi takıma ilk takım oyununda avantaj kazandırdı. Somer şef, kaptanlar düellosunda kazanılacak avantajın ne olduğunu oynanacak ilk takım oyunu öncesinde açıklanacağını belirtti.

MASTERCHEF 2021'İN MAVİ VE KIRMIZI TAKIM KADROSU

MasterChef Türkiye'de ilk mavi takım kaptanı Burcu oldu.

Burcu'nun kırmızı takım kaptanı olarak seçtiği isim Eren oldu. İlk olarak Burcu'nun seçim yaptığı yarışmacılar sonrasında takım kadroları şu şekilde oluştu;

MAVİ TAKIM: Burcu, Hasan, Hamza, Görkem, Tahsin, Safanur, Fatma, Tunahan

KIRMIZI TAKIM: Eren, Şükrü, Emre, Mert, İbrahim, Dilara, Sergen, Milhan

Editör: TE Bilisim