İstanbul’da toplu ulaşımdaki büyük sıkıntılar sürüyor. Otobüslerin belirtilen saatlerde gelmemesi, otobüslerin yolda kalması ve yaşanılan trafik kazaları gibi daha pek çok sorun İstanbulluların tepkisine neden oluyor.

Geçtiğimiz birkaç gün içinde seyir halindeki İETT otobüslerinin yolda arızalanması ise her geçen gün daha da artmaya başladı.

TEPKİLERE SESSİZ

Sosyal medyada gündem olan İETT otobüslerine tepkiler sürerken CHP’li İBB Başkanı İmamoğlu, Twitter hesabından yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

İETT otobüslerindeki arızalara gele tepkilere sessiz kalan İmamoğlu, İzmir Büyük Şehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Çiğli Tramvayına dair yaptığı açıklamayı alıntılayarak “İzmir’in toplu taşıma sistemine yönelik yatırımlarınızı gururla takip ediyorum Tunç Başkanım.” notunu bıraktı.

AK PARTİ’DEN İMALI VİDEO

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ise İmamoğlu’nun bu twitini alıntılayarak “İstanbul’a da bekleriz Sayın İmamoğlu.” notuyla bir video paylaştı.

Videoda yanan ve arızalanan İETT otobüslerinin görüntüleriyle birlikte İmamoğlu’nun İstanbul’un toplu ulaşımına dair vaatleri yer aldı.

Editör: TE Bilisim