Sabri İşbilen / Özel Haber

İYİ Parti’ye sızmış FETÖ destekçilerinden biri daha gün yüzüne çıktı. İYİ Parti İstanbul İl Delegesi olduğu öğrenilen, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile fotoğrafları da bulunan Oğuzhan Kalaylıoğlu, 15 Temmuz Gazisi Yahya Tezgelen’i hedef aldı. Tezgelen’e “Dinsiz, imansız, Kur’an’sız, kitapsız, İngiliz, Fransızlar sizi” diyerek hakaret eden İYİ Parti İstanbul İl Delegesi Oğuzhan Kalaylıoğlu, “Hesap günü yaklaşıyor” sözleriyle de alenen tehditler savurdu.

FETÖ’YE ‘HOCAMIZ’ DEMİŞ

15 Temmuz Gazisine nefret kusup, tehditler savuran İP’li Oğuzhan Kayalıoğlu’nun Fetullahçı Terör Örgütü’nün firari elebaşı Fetullah Gülen’i savunan paylaşımları ortaya çıktı. FETÖ elebaşı için “Hocamız” diyen Kayalıoğlu’nun 15 Temmuz darbe girişimine karşı sokağa çıkan milyonlara da küfür ettiği tespit edildi. Sosyal medyada büyük tepki çeken İP’li ismin skandal paylaşımlarını silmeye çalıştığı görüldü.

“FETÖ’NÜN SÖZCÜLÜĞÜNÜ YAPIYORLAR”

Bugüne kadar 7 ameliyat olan Tezgelen, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e tepki gösterdi: “Ben ayın 15’inden sonra başbakan olacağım diyen bir siyasi lidere ne diyebilirim. Ona oy veren Milliyetçiyim diyen insanlara üzülüyorum ben. FETÖ’nün sözcülüğünü yapıyorlar. Sizin milliyetçiliğiniz nerede?”

Darbede sokağa çıksaydınız

İYİ Partili ismin hakaret ve tehdidine maruz kalan 15 Temmuz Gazisi Yahya Tezgelen, Diriliş Postası’na konuştu. Tezgelen, “Hesap soracaksınız 15 Temmuz’da çıksaydınız sokağa, bizim tarafımızda olup teröristlere hesap sorsaydınız ya da teröristlerin tarafında olup bize hesap sorsaydınız.” dedi.

Editör: TE Bilisim