İsmail Saymaz, Çorum'da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na "çocuğuma dokunma" diyen kadına sert sözlerle eleştirdi. Kadına “utanmaz, terbiyesiz” diyen Saymaz’a sosyal medyadan #TerbiyesizİsmailSaymaz etiketi ile tepki yağıyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Çorum ziyareti sırasında vatandaşlarla sohbet etmek isterken bir kadının "Aman sakın çocuğuma dokunma, yürü" şeklindeki tepkisiyle karşılaştı. O görüntüleri CHP'nin yayın organı Halk TV'de yorumlayan İsmail Saymaz'ın ifadeleri tepki çekti. 

AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

İsmail Saymaz, o kadının sözlerini değerlendirirken, "İnsanı insan yapacak bütün değerleri bir utanmaz kadın, bir rezil kadın alaşağı ediyor. Ve Sayın Kılıçdaroğlu'na 'git burdan deyip 'çocuğuma dokunma' diyor. Asıl sen o çocuğa dokunmaman lazım. Asıl bu devlet devlet olsa o çocuğu senden alması lazım. Çünkü böyle bir rezil kadın o çocuğu gayri insanı ne kadar değer varsa onla yetiştirecek. Bu çocuğa bu rezil kadının doğru bir şey öğretmesi mümkün değil" dedi. 

#TerbiyesizİsmailSaymaz TT OLDU

İsmail Saymaz'ın bu sözlerine programın moderatörü Özlem Gürses de destek verdi. İsmail Saymaz'ın bö sözlerine sosyal medyadan büyük te;pki geldi. Twitter'da #TerbiyesizİsmailSaymaz başlığı TT listesinin zirvesine yerleşti. 

Editör: TE Bilisim