Kaya Temel / Özel Haber

11 oyuncularını milli takımlara gideceğini vurgulayan Teknik Galatasaray Direktör Fatih Terim, milli arayı en verimli şekilde kullanacaklarını söyledi. Kasımpaşa karşılaşması sonrası basın toplantısında Gazetemiz Spor Müdürü Kaya Temel’in, “Milli aradan sonra nasıl bir Galatasaray izleyeceğiz ve bireysel hatalar son bulacak mı?” sorusunu cevaplayan Başarılı Teknik Adam, “Yoğun bir fikstür var. Profesyonel futbolcular kendini buna göre hazırlayacak. Özellikle aradan sonra da bu yoğunluk devam edecek. Hatalarımızı telafi etmek adına çalışacağız. Milli arada 1-2 hazırlık maçı yapacağız.” dedi.

Taylan’a tam destek

Kasımpaşa karşılaşmasında bir bireysel hata da Taylan’dan geldi. Teknik Direktör Fatih Terim başta olmak üzere Taylan’a destek yağdı. Terim, Taylan’ın Galatasaray’a çok katkısı olduğunu belirterek, “Hatalar olacak. Genç bir kadromuz var. Zamanla taşlar yerine oturacak.” dedi. 26 yaşındaki genç futbolcuya sosyal medyadan da destek mesajları geldi. 2019-2020 sezonu devre arasında Galatasaray'a gelen Taylan, 65 resmi maçta forma giyerken 2 gol ve 5 asistlik katkıda bulundu.

Ömer’i görmek lazım!

Gatasaray'ın deneyimli futbolcusu Ömer Bayram, yaptığı asistlerle ön plana çıksa da eleştirilerin hedefi oluyor. Ömer Bayram, 2019-2020 sezonunda Süper Lig takımlarında görev alan oyuncular içinde resmi maçlarda en çok asist yapan oyuncu unvanına sahip. Bayram geçtiğimiz sezon 27 resmi maçta oynayıp Galatasaray'da en çok görev yapan yerli oyuncu olurken aynı zamanda 1 gol atıp 11 asist yaptı. 2021- 2022 sezonunda ise 2 maçta forma şansı bulan Ömer Bayram, 1 asist yaptı.

Hatayspor maçında Galatasaray’a 3 puanı getiren asistte Bayram’ın imzası vardı.

Editör: TE Bilisim