Teşkilat dizi çekimleri durdu mu? Teşkilat dizinde önemli gelişme ile ilgili merak edilen detayları sizler için araştırdık. Usta oyuncu Mesut Akusta'nın beyin kanaması geçirmesinden sonra ikinci bir şok yaşayan dizi ekibi ve dizi severleri ile ilgili sıcak ve son dakika gelişmeler yaşanıyor. Yeni sezonda ekranlarda yerini almayı planlayan dizi ile ilgili merak edilen Teşkilat dizi çekimleri durdu mu? Sorusunun yanıtını sizler için haberimizde derledik. İşte Teşkilat dizindeki önemli gelişme!..

TEŞKİLAT DİZİ ÇEKİMLERİ DURDU MU?

F5haber'de yer alan habere göre, TRT 1'de yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran yapımı Teşkilat dizisinde yeni sezon öncesi çekimler durduruldu. Çağlar Ertuğrul, Mesut Akusta, Deniz Baysal, Ezgi Şenler, Tuncer Salman, Ezgi Eyüboğlu ve Atılay Uluışık gibi usta isimlerin rol aldığı Teşkilat dizisinde Mesut Akusta'nın beyin kanaması geçirmesinden sonra ikinci şok yaşanıyor.

Teşkilat dizisinin setinde yapılan rutin testlerde korona virüs vakalarına rastlanması nedeniyle yeni sezon çekimlerine bir süre ara verildi. Testi pozitif çıkan set ekibi ve oyuncular karantinaya alındı.

Eylül ayında yeniden seyirciyle buluşmaya hazırlanan Teşkilat dizisindeki bu gelişme bütün moralleri alt üst etti. Covid-19 testlerinin yeniden negatif çıkması halinde çekimlere hızlı bir şekilde başlanacağı öğrenildi.

Editör: TE Bilisim