Galatasaray'ın kadrosuna katmak için Arsenal'le görüşmelere başladığı Mohamed Elneny için eski kulübü Beşiktaş da devreye girdi. Siyah-beyazlılar İngiliz ekibine teklifini iletti.

Transfer döneminin bitimine az bir süre kala Galatasaray, orta saha transferi için çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılılar Mısırlı golcü Mostafa Mohamed'in takımda kalması sonrası sürpriz bir isimde karar kıldı.

Sabah'ın haberine göre; Galatasaray, Beşiktaş'ın eski yıldızı Mohamed Elneny'nin transferi için Arsenal ile görüşmelere başladı. Galatasaray yönetimi Elneny'yi  UEFA listesine yetiştirmeye çalışıyor. Sarı-kırmızılı taraftarların gönlündeki isim Arsenal'in 29 yaşındaki Mısırlı orta sahası Mohamed Elneny.

Fatih Terim, Kasımpaşa maçından sonra bir 6 numara transferi istediğini ifade etmişti. Bu sezon Arsenal formasıyla 2 maçta forma giyen Mohamed Elneny, geçen sezon ise 41 maçta oynadı ve 3 gol kaydetti.

BEŞİKTAŞ DA DEVREYE GİRDİ

Siyah-beyazlılar, Arsenal'da forma giyen Mohamed Elneny için resmi teklifini iletti. Beşiktaş'ta bir dönem kiralık olarak forma giyen Mohamed Elneny'nin transferinin kısa süre içerisinde bitirilmesinin planlandığı kaydedildi. 29 yaşındaki Mısırlı önlibero, Premier Lig'de bu sezon 1 resmi karşılaşmada forma giydi. Beşiktaş'ta 36 karşılaşmada şans bulan Mohamed Elneny, siyah-beyazlı takımda 1 gol ve 4 asist kaydetti.

Editör: TE Bilisim