Danilo şef ayrıldı mı? MasterChef son bölümün merak edilen isimlerinden biri oldu. MasterChef'in 2 Eylül tarihli son bölümünde ,Danilo Şef'in yer almaması akıllarda soru işaretleri oluşturdu.  Ekran başındakiler ise Danilo Şef MasterChef'ten ayrıldı mı? sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Danilo şef ayrıldı mı? İşte Mehmet şef açıkladı! Mehmet Yalçınkaya konu ile ilgili açıklama yaptı ve Danilo Şef hakkında bilgi verdi. İşte detaylar

DANİLO ŞEF AYRILDI MI?

Danilo Şef'in neden yarışmada yer almadığı ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Şef Mehmet Yalçınkaya yaptığı açıklamada, " Danilo Şef çok özel bir durumundan dolayı gitmek zorunda kaldı. Somer Şef ile beraber biz devam ediyoruz. Herhangi kötü bir durum yok" dedi. Konuyla ilgili ilerleyen günlerde açıklamaların gelmesi bekleniyor.

MEHMET ŞEF AÇIKLADI!

Mehmet Şef, "Danilo Şef çok özel bir durumundan dolayı gitmek zorunda kaldı. Somer Şef ile beraber biz devam ediyoruz. Herhangi kötü bir durum yok" ifadelerini kullandı.

Kısa sürede gündem olan MasterChef Türkiye'deki bu durumun ardından alınan bilgilere göre, Danilo Şef'e gelen haber annesinin rahatsızlandığı yönündeydi.

DANİLO ZANNA KİMDİR?

Prato kentinde aşçı bir ailenin çocuğu olan Danilo Zanna, 15 Nisan 1982’de tarihinde dünyaya geldi. Eşi Tuğçe Demirbilek ile tanıştıktan sonra Türkiye'ye yerleşmeye karar veren Zanna, kendisine bir restoran açtı. Zahide Yetiş'in programında şeflik yapmaya başlayan Danilo Zanna, daha sonra 'İtalyan İşi' adında bir programla adını duyurdu.

Danilo Zanna, Derya’nın Dünyası, İtalyan İşi, Elin Oğlu, Aşk Zamanı, İyi Fikir, Görümce, Lezzetin Şarkısı, Lezzet Akademisi gibi pek çok projenin içerisinde yer aldı. Bir Youtube hesabı da bulunan Danilo Zanna, ailesiyle çektiği keyifli videoları paylaşıyor.

Danilo Zanna, 3 sezondur yarışmanın jüri üyeliğini üstleniyor.

Editör: TE Bilisim