Yıldız Tilbe konseri iptal mi oldu? soruları sıkça araştırılmaya başlandı. İçişleri Bakanlığı, PCR testi zorunluluğuyla ilgili genelge yayımladı. Genelgede, aşı olmayanlara konser, tiyatro gibi etkinlikler ve uçak, otobüs, tren yolculuklarında 6 Eylül'den itibaren PCR testi zorunluluğu getirildiği belirtildi. Peki, Yıldız Tilbe konseri iptal mi oldu? İşte Menajerinden son dakika açıklama…

YILDIZ TİLBE KONSERİ İPTAL Mİ OLDU?

Sanatçı Yıldız Tilbe de PCR testiyle ilgili alınan karar sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunmuştu. Tilbe, "İsteyen aşı olur, istemeyen olmaz. Bu insanın tercih hakkıdır. Tüm yasaların, kanunların üstündedir. İnsanın kişilik hakları dokunulmazdır. Asla isyan etmiyorum, hakkımı savunuyorum. Korumayan bir aşıyı neden olayım? Kanıtlanmamış, üretenlerin bile sorumluluğunu almadığı, 'Bir şey olursa sorumlu değiliz' dedi bir aşıyı neden vurulayım? 4 aşı korumuyorsa 44 aşı mı vurulacak, ne oluyoruz? Konsere gidenlere PCR zulümden başka bir şey değil. Sinemada film izlemek için, seyahat için PCR testi yapmak zulümdür. Ben kendi konserime giderken PCR testi mi olacağım? Olmam ki... PCR da, aşı da olmayacağım. Çalışmam yasaklanacak mı, çalışamayacak mıyım?" ifadelerini kullanmıştı.

MENAJERİNDEN SON DAKİKA AÇIKLAMA GELDİ!

55 yaşındaki şarkıcının yaptığı açıklamalardan sonra 18 Eylül'de Kıbrıs'taki konserinin iptal edildiği iddia edilmişti. Konuyla ilgili açıklama ise Yıldız Tilbe'nin menajeri Haluk Şentürk'ten geldi. Kıbrıs konseri haberlerinin yalan olduğunu ifade eden Şentürk, "Yıldız Hanım'ın Kıbrıs konseri yok ki! Birileri yazıp çiziyor insanlar inanıyor. Aşı karşıtı olan birine ben nasıl Kıbrıs konseri alayım? Zaten Kıbrıs konserleri başlayalı 15 gün oldu. Konser yok ki iptal olsun." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim