4. sezonuyla ekranlarda lezzet fırtınası estiren MasterChef Türkiye yarışmacıları gösterdiği performansla izleyicinin beğenisini toplamaya devam ediyor. Programın başarılı isimleri arasında yer alan Hasan Biltekin'in boy, yaş, aşçılık deneyimi, yaşam öyküsü merak ediliyor. Peki,MasterChef Hasan Biltekin aslen nereli? Hasan Biltekin kimdir, kaç yaşında ve boyu kaç? Merak edilen detaylar yazımızın devamında.

MasterChef Hasan Biltekin aslen nereli? Hasan Biltekin kimdir, kaç yaşında ve boyu kaç?

Aslen Nevşehir'li olan Hasan Biltekin, 27 yaşındadır. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ÜSET Meslek Yüksek Okulu'ndan mezun olan Hasan, bu senenin iddialı isimleri arasında yer alıyor.

Liseden bu yana yemek sektörüyle uğraştığını söyleyen Masterchef Hasan, Nevşehir Belediyesporun mutfağında şeflik yapmaktadır.

Bugüne kadar farklı farklı yemek yarışmalarına katılan Hasan'ın madalyaları ve kupaları vardır.

Geçtiğimiz sene Masterchef Türkiye yarışmasına katılan Hasan 3 evet almasına rağmen, annesinin rahatsızlığı nedeniyle yarışmadan ayrılmak zorunda kalmıştı.

Bu sezon ilk turda piramit tavuk yemeği hazırlayan Hasan, Somer şeften hayır oyu almıştır. Mehmet ve Danilo şefin evet oyu vermesiyle bir üst tura çıkmaya hak kazanmıştır. Üçlü düellolarda Yiğit ve Oğuzhan ile eşleşmiş ve balık çorbası hazırlamıştır. Şeflerin verdiği kararla rakiplerini geride bırakarak bir üst tura çıkmıştır.

Editör: TE Bilisim