Daha Adil Bir Dünya Mümkün kitabı konusu nedir? Daha Adil Bir Dünya Mümkün kaç TL? soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yazdığı "Daha Adil Bir Dünya Mümkün" isimli kitap, 6 Eylül'de kitapseverlerle buluşuyor. Sosyal medyada merak konusu olup arama motorlarında sıkça araştırılan Daha Adil Bir Dünya Mümkün kitabı konusu nedir? Daha Adil Bir Dünya Mümkün kaç TL? soruların yanıtını sizler için haberimizde derledik…

DAHA ADİL BİR DÜNYA MÜMKÜN KİTABI KONUSU NEDİR?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yazdığı "Daha Adil Bir Dünya Mümkün" isimli kitap, 6 Eylül'de kitapseverlerle buluşuyor. Erdoğan tarafından kaleme alınan kitapta ara başlıklar halinde dünya genelindeki sorunlar ele alınarak çözüm yolları anlatılıyor. Kitabın arka kapağında ise "Çözüm önerimiz ise "Dünya beşten büyüktür" ifadesinde kendini bulan, BM Güvenlik Konseyi'nin yapısının değiştirilmesini merkeze alan bir perspektifin hakim kılınmasıdır." ifadeleri yer alıyor.

Kitapta, adaletsizlik, mülteci krizi, uluslararası terörizm ve İslam karşıtlığı başta olmak üzere küresel siyasetin açmazlarına işaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeryüzündeki ayrımcılık ve çifte standardı Birleşmiş Milletler örneğiyle gözler önüne seriyor.

DAHA ADİL BİR DÜNYA MÜMKÜN KAÇ TL?

İlk basımı Turkuvaz Kitap tarafından Türkçe olarak yapılan eser, 40 TL'den satışa sunulacak. Kitabı internetten sipariş verenler ise 32 liraya alabilecek. Kitabın ön kapağında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın portre fotoğrafı bulunuyor.

Editör: TE Bilisim