The Matrix 4 ne zaman çıkacak 2021? Matrix yeni filmi hangi tarih vizyonda olacak? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. The Matrix: Resurrections filminin ilk görselleri sosyal medyada paylaşılması sonrasında sinemaseverleri tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Peki, The Matrix 4 ne zaman çıkacak 2021? Matrix yeni filmi hangi tarih vizyonda olacak? İşte tüm detaylar haberimizde…

THE MATRİX 4 NE ZAMAN ÇIKACAK 2021?

The Matrix 4 Resurrections filmine dair ilk görüntüler ortaya çıktı. Ana fragman öncesi yayınlanan 15 saniyelik videoda filmin önceki mavi - kırmızı haplar yer alıyor ve perşembe günü yayınlanacak olan uzun fragmanın müjdesi veriliyor.

Matrix Resurrections'ın ilk fragmanı 9 Eylül'de izleyicilerle buluşacak. Serinin yeni filmi Resurrections’a ait görüntüler Türkiye saati ile 16.00'da paylaşılacak.

MATRİX YENİ FİLMİ HANGİ TARİH VİZYONDA OLACAK?

Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Jonathan Groff, Christina Ricci, Jessica Henwick ve Priyanka Chopra Jonas gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Matrix Resurrections, 22 Aralık 2021'de vizyona girecek.

Editör: TE Bilisim