Beyaz Show yeni sezon ne zaman başlıyor? Beyaz Show yeni bölümler hangi kanalda olacak? Soruları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Beyaz Show'u sunan Öztürk, yeni sezon bombasını da patlatmış oldu! Yedisinden yetmişine kadar herkesin büyük bir hayranlık ile takip ettikleri Beyaz Show ile ilgili merak edilen tüm detayları sizler için derledik. Peki, Beyaz Show yeni sezon ne zaman başlıyor? Beyaz Show yeni bölümler hangi kanalda olacak? İşte tüm detaylar haberimizde…

BEYAZ SHOW YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Son zamanlarda O Ses Türkiye jüri koltuğunda yer alan ünlü komedyen, önceki günlerde şoförü ile Bebek trafiğindeyken görüntülendi. 1996 ve 2018 yılları arasında Kanal D ekranlarında Beyaz Show ile sevenlerinin karşısına çıkan Beyazıt Öztürk, bu sezon için merak edilen yeni sezon bombasını da patlatmış oldu.

Annesinin evine giderken Uçankuş'un objektifine takılan 52 yaşındaki şovmen, "Durabilecek yerimiz olsa durur konuşurdum. Trafikte yakaladınız" diyerek gazetecilere takıldı. Beyaz Show'un özlendiğini dile getiren Öztürk, "Biraz zamanı var. Kasım gibi inşallah" sözleriyle, yeniden ekranlarda olacağının sinyalini verdi.

BEYAZ SHOW YENİ BÖLÜMLER HANGİ KANALDA OLACAK?

Beyaz Show 2021 ne zaman başlıyor diye en merak edilen konulardan bir tanesi olurken sonunda tarih netlik kazandı. Beyaz Show’u artık kendisinin de çok özlenmiş olduğunu dile getiren başarılı sunucu yakın zamanda sevenleri ile yine ekranlarda buluşacağının haberini verdi.

Şu an için net olarak tarih verilmese bile sadece bu sezon Beyaz Show 2021 ne zaman başlayacağı ve yeni sezonun hangi kanalda olacağı gibi soruların yanıtı ilerleyen süreçlerde netlik kazanacak.

Editör: TE Bilisim