Çankaya Belediyesi tarafından Bademlidere bölgesinde 500 bin metrekare alanda oluşturulacak kent ormanı için ağaç dikim törenine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'li belediyelerin hizmetleriyle ilgili olumlu şeyler söylemesinin ardından Gölbaşı Belediye için de övgü dolu sözler kullanmaya başladı.

Konuşmasında yeni bir gafa imza atan Kılıçdaroğlu, MHP idaresindeki Gölbaşı Belediyesi’nden övgü dolu sözlerle bahsederek belediye yönetiminin CHP’li olduğunu dile getirdi.

MHP'li Ramazan Şimşek'in başkanı olduğu Gölbaşı Belediyesi'nden CHP'li bir belediyeymiş gibi bahsederek övgüler yağdıran Kılıçdaroğlu, salondakileri şaşkına çevirdi.

Kılıçdaroğlu konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Gölbaşı'ndaki belediye başkanımız da olağanüstü şeyler yapıyor, Gölbaşı'nı ayağa kaldırıyor.”

BAŞKAN ŞİMŞEK’TEN KILIÇDAROĞLU’NA DAVET: GÖLBAŞINA DA BEKLERİZ

Öte yandan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, sosyal medya hesabından o anların görüntüsünü paylaşarak, "Kürsüden övdüğünüz hizmetlerimizi yerinde de görmek isterseniz her zaman bekleriz. Sn. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin bizlere her zaman öğütlediği gibi eşit, tarafsız, üretken belediyecilik anlayışımızdan taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU DAHA ÖNCE DE GAF YAPMIŞTI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha önce de Kırşehir'de partililere seslenmiş ve konuşmasında yine büyük bir gafa imza atarak, “Kendinize güveneceksiniz, bize güveneceksiniz. Namussuz siyasete evet diyeceksiniz.” ifadelerini kullanmıştı.

Kılıçdaroğlu, Çorum’da bir düğün salonunda düzenlenen “ Kanaat Önderleri Buluşması”nda muhtarlar, oda, dernek başkanları ile sivil toplum kuruluşu ve üretici örgütlerinin temsilcileriyle bir araya gelmiş, buradaki konuşmasında ise, “Bakın değerli arkadaşlar, Çorum aynı zamanda ciddi ihracat yapan bir ülkedir. Şey, ildir.” Diyerek başka bir gafa daha imza atmıştı.

Editör: TE Bilisim