Umudun Olsun Avukat Handan kimdir? Avukat Handan nereli, kaç yaşında? soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Uzun süre muhabirlik yaptıktan sonra Fox TV'de gündüz kuşağı programına başlayan Fulya Öztürk'ün programında avukatlık yapan Handan Bakbak ile ilgili bilgiler merak konusu oldu. Sosyal medyada kullanıcılar tarafından sıkça araştırılıp merak konusu olan Umudun Olsun Avukat Handan kimdir? Avukat Handan nereli, kaç yaşında? soruların yanıtını haberimizde derledik. işte tüm detaylar…

UMUDUN OLSUN AVUKAT HANDAN KİMDİR?

Aslen Erzurumlu olan avukat Handan Bakbak, İstanbul Ayazpaşa’da doğdu.

İlk, orta ve lise eğitimini Nişantaşı’nda tamamlayan Handan Bakbak, daha sonra İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni bitirmiştir. Özellikle İstanbul Barosu’nun çeşitli merkez ve komisyonlarında hizmet almış ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte birçok sosyal projelerde çalışmıştır. Bu arada Bahçeşehir Üniversitesi Siyaset Okulu ile yine aynı üniversitenin Terör ve Stratejik Araştırmalar Bölümleri’nde uzun dönem çalışmalar yapmıştır.

Av. Handan Bakbak halen Özel Hukuk alanı ağırlıklı olmak üzere kendisine ait hukuk ofisinde serbest avukatlık ve danışmanlık yapmaktadır. Bunun yanı sıra ikinci üniversite olarak İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’ne devam etmektedir. Birçok sivil toplum kuruluşuna üyedir. İyi derecede İngilizce bilen, yayınlanmış bilimsel makaleleri bulunan, Sağlık Hukuku konularında da kurucu üye olarak akademisyen bir ekiple çalışan Handan Bakbak bir çocuk annesidir.

Editör: TE Bilisim