UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarının canlı yayınlandığı Exxen platformu bu gece futbolseverlerin adeta kabusu oldu. Maçları canlı olarak takip etmeyen futbol hayranları kaliteli bir hizmet için Exxen Dijital Platformu’nda üyelik satın alırken canlı yayın esnasında platformun adeta çökmesi hayal kırıklığı yaşattı. Bu çerçevede çok sayıda Exxen kullanıcısı Google arama motorunda Exxen canlı destek şikayet konularını araştırdı. İşte, Exxen çöktü, Exxen canlı destek, şikayet! Exxen maç yayını gitti!  Detaylar haberimizde…

EXXEN ÇÖKTÜ, EXXEN CANLI DESTEK, ŞİKAYET! EXXEN MAÇ YAYINI GİTTİ!

Şampiyonlar Ligi grup maçları esnasında Exxen yayın gitmesi büyük tepkiye neden oldu. Kullanıcılar uygulamanın neden çöktüğü konusunda araştırma yaptı. 

Exxen çöktü konusunda henüz herhangi bir yetkili tarafından açıklama yapılmadı. 

EXXEN CANLI DESTEK

Öte yandan Exxen canlı destek için Exxen Dijital Platform resmi sitesi üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. İşte EXXEN CANLI DESTEK sayfa linki.

EXXEN ŞİKAYET

Öte yandan Beşiktaş Borussia Dortmund maçı canlı ve naklen yayınlanırken çok sayıda Exxen kullanıcısı arama motorlarında şikayet yolunu tuttu. Exxen platformu hakkında internette yoğun bir şikayet arşivi oluştu. Sosyal medyada da okuyuculardan Exxen Dijital Platformu ile ilgili çok sert eleştiriler geldi. 

Editör: TE Bilisim