İstanbul Teknik Üniversitesi’nde (İTÜ) eğitim görevlisi olan Prof. Dr. Celal Şengör, bir kız öğrencisine yönelik iğrenç muamelesiyle sosyal medyada gündem oldu. Ahlaksızlığın diz boyu olduğu bir olayı anlatan Şengör sosyal medyada büyük bir tepkiyle karşılaştı. Şengör bir kız öğrencisinin eteğini kaldırdığını dile getirerek ona yaptığı davranışını yüzsüzce anlattı. Daha sonra ise bu duruma “terbiye” paravanını uydurdu. Şengör söz konusu videosuyla gündem oldu. Peki, Celal Şengör neden TT oldu? Celal Şengör Twitter gündem oldu! İşte o detaylar…

CELAL ŞENGÖR NEDEN TT OLDU? CELAL ŞENGÖR TWİTTER GÜNDEM OLDU!

Celal Şengör’ün bir öğrencisini taciz ettiği ortaya çıktı.

Şengör, geçmişte yaşadığı bir durumu anlatarak öğrencisine çok sinirlendiğini ve eteğini kaldırdığını ifade etti. Ahlaksız Şengör söz konusu videoda şu ifadeleri kullandı:

“O kadar kızdırdı ki, Saniye'nin eteğini kaldırdım. Kıçına bir tokat attım. Bu dehşete düştü. Baktım böyle bakıyor bana. Bana bak dedim baban bunu yaptı mı dedim. Bana babam bile bunu yapmadı dedi. Heh dedim eksik kalmış, şimdi tamamlandı.”

ŞENGÖR’E TEPKİ YAĞDI

İTÜ Kadın dayanışması Twitter hesabından yapılan paylaşımda ise şu ifadelere yer verildi:

“Öğrencisini nasıl taciz ettiğini pişkin pişkin anlatan, İTÜ’de akademisyen olan Celal Şengör’ü teşhir ediyoruz! Bizleri ‘terbiye’ ettiğini sanan, akademide tacizi ve tecavüzü meşrulaştıran bu adamı okulumuzda istemiyoruz. Kadın+lar susmayacak!”

Editör: TE Bilisim