Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından KYK yurt ücretleri ve başvurularının sonuçlandığı bildirilmişti. Bu gelişme üzerine gözler KYK burs ücreti ve KYK burs başvurusuna çevrilmişti. Konu kullanıcılar arasında trend ve sıklıkla araştırılıyor. Öğrenciler burs başvuru tarihini kaçırmamak için adeta internetin altını üstüne getirmiş durumda. Detaylı bilgilere ise haberimizde yer verdik. Konu hakkındaki gelişmeler Diriliş Postası’nda. Peki, KYK bursu ne kadar 2021? KYK 2021 burs ücreti ne kadar oldu? KYK burs başvurusu ne zaman yapılacak? Detaylar haberimizde…

KYK BURSU NE KADAR 2021? KYK 2021 BURS ÜCRETİ NE KADAR OLDU? KYK BURS BAŞVURUSU NE ZAMAN YAPILACAK?

2020-2021 eğitim öğretim yılında öğrencilere ödenen burs miktarı 650 TL olmuştu. Bu yıl da teamül olduğu üzere söz konusu rakama zam yapılması bekleniyor.

KYK BURS BAŞVURUSU NE ZAMAN YAPILACAK?

KYK burs başvurusunun ne zaman yapılacağına dair net bir tarih yetkililer tarafından açıklanmadı. Fakat geçtiğimiz yıl burs başvuruları son olarak 8 Kasım 2020 tarihinde alınmıştı. Bu yıl da tarihin geçen yıla yakın bir tarih olması bekleniyor.

Burs/kredi hakkından yararlanmak isteyen öğrenciler e- Devlet üzerinden başvurularını yapabilecekler. Başvuruda değişiklik yapmak isteyen öğrenciler, son güne kadar bilgilerini güncelleyebilecek.

Editör: TE Bilisim