İstanbul'da her gün sayısı artan arızalı İETT araçları, vatandaşları mağdur etmeye devam ediyor. Zaman zaman yandığı, yolda kaldığı, motorundan alevler yükseldiği, tek tekeri havada ilerlediği görülen İETT araçları, bakımsızlık nedeniyle kullanılamaz hale geliyor.

BİR İETT DAHA ARIZALANDI

Son olarak Sarıyer'de vatandaş kamerasına yansıyan bir görüntüde, yine bir İETT aracının daha arızalandığı görüldü. İstanbul'un göbeğinde tehlikeli yolculuk! Arızalanan İETT otobüsü dumanlar çıkararak yoluna devam etti


TÜM YOLU DUMANLAR KAPLADI


Trafiği de tehlikeye atan aracın boş olduğu görülürken, dumanların tüm yolu kapladığı kameraya yansıdı.

DAHA ÖNCE DE ARIZALANAN OTOBÜSÜ VATANDAŞLAR BÖYLE İTMİŞTİ

Sarıyer'de arıza yapan otobüs yolcular tarafından itilerek rampadan çıkartıldı. İlginç olay Maden Mahallesi Eskiz Zekeriyaköy Caddesi üzerinde meydana geldi. İçindeki yolcularla birlikte Zekeriyaköy'e doğru seyir halinde olan İETT otobüsü rampaya gelince aniden arıza yaptı


Motoru çalışmaya devam ettiği halde rampadan çıkamayan otobüs için yolcular harekete geçti. Otobüsten inen yolcular hep birlikte İETT otobüsünü iterek rampadan çıkardı. 

TARİHE GEÇEN BAŞKAN OLACAĞIM

CHP'li İBB başkanı Ekrem İmamoğlu geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda İstanbul'un sorunlarını çözen bir başkan olarak tarih yazacağız ve tarihe geçeçeğiz demişti. 

Editör: TE Bilisim