MasterChef kaptanlık düellsounu kim kazandı? 20 Eylül MasterChef'te kaptanlık düellosu yaşanırken gecenin sonundaki kazanan isim milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Adaylar soslu tavuk ve lokma tatlısı döktüler. Hem pişme seviyesi, hem şekil hem de lezzetin puanlama için önemli olduğu yarışmada gecenin kazananı kim oldu? Masterchef kaptan düellosu kim kazandı? 20 Eylül Pazartesi MasterChef kim kazandı? Merak edilenler haber detayında.

Masterchef kaptan düellosu kim kazandı? 20 Eylül Pazartesi MasterChef kim kazandı?

MasterChef Türkiye’de bu akşam kaptanlık oyunu iki aşamalı olarak yapıldı. Verilen ana ürün tavuk ve bu ürünle ilk turda Tavuk Kievski, ikinci turda Tavuk Şiş yapılacak. İlk tur için verilen süre ise 30 dakika idi. Süre bitiminde şefler kritik tadımı yaptı. İlk turda başarılı olan yarışmacılar; Azize, Mert, Emre, Sergen, Ateş, Milhan, Eren ve Mustafa idi. Bu turda gecenin en iyi tabağı ise Sergen oldu.

İkinci tura kalan yarışmacılar, 25 dakika tavuk şiş yapmak için tezgahlarının başına geçtiler. Süre sonunda şefler, mavi takım kaptanını belirlemek için kritik tadımı yaptı. Sonrasında Sergen, Azize, Eren ve Mert öne çağrıldı. Dördüncü Sergen, üçüncü Eren oldu. Kaptanlık oyununu kazanan isim Azize oldu.

Mavi ve Kırmızı takım kaptanları kim oldu?

MasterChef 2021’de kaptanlık oyunu sonrasında bu haftanın Mavi takım kaptanı belli oldu. Mavi takım kaptanı Azize, Kırmızı takım kaptanını belirlemeden önce "İlk hafta geldiğimde potaya girdim. Ben bunun rövanşını alırım" dedi. Sonrasında ise Kırmızı takım kaptanını Hamza'yı seçti.

MasterChef takım kadroları nasıl oluşturuldu?

MasterChef’in beşinci haftasında kaptanlık oyunu sonrasında kaptanlar belli oldu. İki kaptan, yarışmacıları seçerek haftayı kayıpsız kapatmak için güçlü bir takım oluşturmaya çalıştı. Böylece Mavi takım ile Kırmızı takım kadroları ortaya çıktı.

MAVİ TAKIM: Azize (K), Eren, Sergen, Burcu, Mert, Mustafa, Ateş

KIRMIZI TAKIM: Hamza (K), Araz, Emre, Milhan, Dilara, Şükrü, Safanur

MasterChef Kaptan düellosu kim kazandı?

MasterChef 72. Bölümde son olarak kaptanlar düellosu ekrana geldi. Mavi takım kaptanı ile Kırmızı takım kaptanı, ilk takım oyununda verilecek avantajı elde etmek için karşılaştı. Şefler, yarışmacılardan lokma tatlısı yapmalarını istedi. Yarım saat içinde en çok ve en lezzetli lokmaları yapan kaptan, düelloyu kazanmış olacaktı. Somer şef, değerlendirmenin lezzet ve lokma büyüklüğüne göre yapılacağı açıklandı. Lokmalar için birer puan, lezzet için beş puan verilecekti. Fakat şefler, lokmaların istenen şekilde olmaması nedeniyle lezzete bakacaklarını söyledi ve kaptanlar üçer tane lokma seçmelerini söyledi. Şefler, hazırlanan lokmalardan memnun olmadıklarını söyledi.

Yapılan değerlendirme sonrasında kaptanlar düellosunu kazanan isim MasterChef Hamza Mercimek oldu.

Editör: TE Bilisim