Dün akşam Adana Demirspor karşısında 3-0 öne geçmesine rağmen maçı 3-3’e getiren ve sahadan 1 puanla ayrılan Beşiktaş’ta hayal kırıklığı hakimken siyah beyazlılarda bazı futbolcuların performansları Sergen Yalçın’ı oldukça kızdırdı.

Rosier’in eski formunu yakalayamaması, Montero’nun kademe hataları, Oğuzhan Özyakup’un uzun bir süredir kendine gelememesi ve 2 haftadır gol atmasına rağmen Rıdvan Yılmaz’ın kademe hataları Ajax maçı öncesi endişe verirken, rotasyonda kullanılan bazı isimlerin oyuna beklenen katkıyı yapamaması ise teknik heyeti kara kara düşündürdü.

Beşiktaş karşısında 90+5’e kadar oyunu bırakmayan Adana Demirspor’da ikinci yarıda sahaya sürülen Yunus Akgün’ün gösterdiği performans özellikle Galatasaraylı taraftarların dikkatinden kaçmadı. Eze’nin yerini alan Yunus’un Rıdvan Yılmaz’ı zorlaması ve isabetli pas trafiğini iyi yönetmesi alkış toplarken, genç yeteneğin Balotelli, Vargas, Assombalonga, Bjanasson gibi futbolculara hız kazandırması ise parmak ısırttı.

Yunus Akgün’ün olgun futbolu sarı kırmızılı camiada pişmanlığa yol açarken kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre Yunus hakkında ‘Fatih hoca Babel’in, Feghouli’nin yerine bu oyuncuya şans verebilirdi, göndererek hata yaptık’ yorumlarının yapıldığı belirtildi.

Editör: TE Bilisim