KYK yedekler 2021 ne zaman belli olacak? KYK yurt yedek sonuçları açıklandı mı? soruları sıkça araştırılmaya başlandı. KYK yurt sonuçlarının açıklanması ile birlikte belirtilen yurtlara yerleşen adaylar ve yedek listeye girenlerin isim listesi belli oldu. Ücretlerini ödeyenler işlemlerini belirtilen tarihe kadar gerçekleştirecek olup şimdi ise gözler KYK yurt yedek sonuçlarının açıklanacağı tarihe çevrildi. KYK yerleştirme sonuçlarında herhangi bir yurda yerleşemediğini ancak yedek sırasında olduğunu gören öğrenciler KYK yedekler 2021 ne zaman belli olacak? KYK yurt yedek sonuçları açıklandı mı? sorusunu araştırıyor. İşte detaylar…

KYK YEDEKLER 2021 NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Kredi Yurtlar Kurumu yurtları yedek listeleri belli oldu. KYK başvuru sonuçlarına göre yurt kayıtları 19 Eylül'den itibaren yapılıyor. Yurt kaydını yaptırmayan adaylardan boşalan yerler için yedek yerleştirmeler yapılacak.

KYK yurt yedek sırası bekleyen öğrencilerin ilgiyle araştırdığı yedek yerleştirme tarihleri şöyle:

  1. yedek yerleştirme: 20 Eylül 2021
  2. yedek yerleştirme: 23 Eylül 2021
  3. yedek yerleştirme: 27 Eylül 2021

KYK YURT YEDEK SONUÇLARI

KYK Yedek yerleştirme işlemleri yedek boş kontenjanlar uyarınca sonraki haftalarda da yapılmaya devam edecek. Her pazartesi ve perşembe günleri yapılacak olan yedek yerleştirmelerin sonuçlarına resmi internet adresinden ulaşılabilecek.

Editör: TE Bilisim