Twitter bahşiş nedir, nasıl kullanılır? Twitter bahşiş özelliği nasıl ayarlanır? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Twitter bahşiş özelliğini duyurmasından sonra aramalar büyük bir hız kazandı. Twitter'ın yurt dışında başladığı bahşiş uygulaması Türkiye'ye de geldi. Profilinizde Bahşişleri açtığınızda kullanıcılar, eklediğiniz üçüncü taraf ödeme hizmet ve platformları vasıtasıyla size platform dışından para ya da Bitcoin göndermek için Bahşişler simgenize dokunarak sizi destekleyebilirler. iOS kullanıcıları, profillerinde Bahşişler özelliğini ayarlayan kişilerin profil sayfalarında para simgesini görebilir. Peki, Twitter bahşiş nedir, nasıl kullanılır? Twitter bahşiş özelliği nasıl ayarlanır? İşte konuyla ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde…

TWİTTER BAHŞİŞ NEDİR, NASIL KULLANILIR?

Bahşişler, Twitter profilinize belirli üçüncü taraf ödeme hizmetleri için bağlantılar eklemenizi sağlayan bir özelliktir. Profilinizde Bahşişleri açtığınızda kullanıcılar, eklediğiniz üçüncü taraf ödeme hizmet ve platformları aracılığıyla size platform dışından para veya Bitcoin göndermek için Bahşişler simgenize dokunarak sizi destekleyebilirler.

iOS kullanıcıları, profillerinde Bahşişler özelliğini ayarlayan kişilerin profil sayfalarında para simgesini görebilirler.

Not: Şu anda Bahşişler özelliği Android veya web'de kullanılamamaktadır.

TWİTTER BAHŞİŞ ÖZELLİĞİ NASIL AYARLANIR?

iOS'ta Profili Düzenle öğesine gidin. Daha sonra varsayılan olarak kapalı olan Bahşişler öğesine dokunun. Profilinizde Bahşişler özelliğini açmak için Genel Bahşiş politikamıza onay vermeniz gerekir.

Genel Bahşiş politikamızı kabul ettikten sonra Bahşiş ayarları ekranına yönlendirilirsiniz. Bahşişe izin ver seçeneğini açın ve daha sonra kullanmak istediğiniz üçüncü taraf hizmeti/hizmetleri seçin. Üçüncü taraf hizmet kullanıcı adınızı/adlarınızı ekleyin. Bahşişler simgenizin Twitter profilinizde görünmesi için en az bir kullanıcı adı girmeniz gerekir.

Profilinize bir üçüncü taraf ödeme hizmeti eklediğinizde bu hizmetteki kullanıcı adınızın herkese açık bir şekilde Twitter hesabınıza bağlanacağını lütfen unutmayın. Adınız, soyadınız, adresiniz ve bahşişiniz dâhil ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla hakkınızdaki bilgiler, üçüncü taraf ödeme hizmetinin şartlarına tabi olarak alıcı veya diğer kişiler ile paylaşılabilir. Daha fazla bilgi için lütfen her hizmetin şartlarını inceleyin.

Editör: TE Bilisim