Geçtiğimiz sezon Omar Elabdolloui’nin talihsiz sakatlığının ardından Ocak ayında fırsat transferi olarak kadroya katılan ve Premier Lig tecrübesiyle Galatasaray’a çok şey katması beklenen Yedlin’le yolların ayrılacağı ortaya çıktı.

Newcastle’dan bedelsiz olarak alınan ve sarı kırmızılı kulüple 2023’e kadar kontrat yapan DeAndre Yedlin’in kötü performansı önce taraftarları ardından Fatih Terim’i çıldırtırken, 28 yaşındaki sağ beki gözden çıkaran Terim’in öğrencisine ‘kendine yeni bir takım bulabilirsin’ dediği öğrenildi.

500 EURO ALACAK

Özellikle son oynanan Kayserispor maçında yaptırdığı penaltıyla Galatasaray camiasını hayretler içerisinde bırakan Yedlin’in bazı Championship ekipleriyle görüştüğü bilgisi gelirken ABD’li futbolcunun MLS’den de tekliler aldığı kaydedildi.

Omar’ın ABD’den döndüğü ve sağlık durumunun iyi olduğu anlaşılırken, Fatih Terim’in Ocak ayından sonra birinci sağ bek olarak Boey, onun yedeği ise Omar’ı kullanacağı aktarıldı. Yedlin’e teşekkür etmeye hazırlanan Galatasaray teknik heyetinin böyle bir plan yaptığı ifade edilirken, oyuncuya Süper Lig takımlarından Giresunspor’un da talip olduğu belirtildi.

Yedlin devre arasında kiralık olarak Giresunspor’a giderse 500 bin euro alacak.

Eğer Türkiye’de kalmak isterse Yedlin’in Giresunspor’da oynama ihtimalinin yüksek olduğu tahmin edilirken, milli futbolcunun maaşının da uygun maliyetlerde gözükmesi Karadeniz temsilcisini bu transferde istekli kıldığı bildirildi.

Editör: TE Bilisim