Her cumartesi akşamının beğenilerek takip edilen dizisi Kardeşlerim yine gündem oldu. Dizideki Oğulcan karakterinin başına gelenler Google ve diğer arama motorlarında trend oldu. Çok sayıda kullanıcı Oğulcan karakterinin öldüğünü düşünerek akıbeti hakkında detaylı bilgi araştırması yapıyor. Böylece Oğulcan karakterine can veren Cihan Şimşek diziden ayrıldı mı sorusu akılları kurcalıyor. Peki, Kardeşlerim Oğulcan ölecek mi, öldü mü? Kardeşlerim Cihan Şimşek diziden ayrıldı mı? detaylı bilgiler haberimizin devamında…

KARDEŞLERİM OĞULCAN ÖLECEK Mİ, ÖLDÜ MÜ? KARDEŞLERİM CİHAN ŞİMŞEK DİZİDEN AYRILDI MI?

Kardeşlerim dizisinde vurulma sahnesi bir rüya olarak izleyici tarafından kabul görse de söz konusu an rüya değil ve gerçektir. Yani dizinin 21. Bölümünde Oğulcan vurulmuş ve ciddi şekilde yaralanmıştır.

Böylece Oğulcan öldü mü konusu merak konusu oldu.

Hayır Oğulcan ölmedi ve uzun bir süre de ölmeyecek. Vurulmasının ardından hastaneye kaldırılan Oğulcan buradaki tedavisinin ardından geri dönerek ortalığı birbirine katmaya devam edecektir.

Dizi ekibinden alınan bilgiye göre Oğulcan karakterini canlandıran Cihan Şimşek’in Mayıs ayına kadar NGM Medya ile sözleşmesi bulunuyor. Bu kapsamda olumsuz ve olağandışı bir durum yaşanmaması dışında Cihan Şimşek 2022 yılının Mayıs ayına kadar Oğulcan karakterine can vermeye devam edecek.

Editör: TE Bilisim